Voor Wie

 


Iedereen klaagt wel eens dat hij moe is, maar wat als het moe zijn je leven beheerst? Wat als je het moe zijn, moe bent?

Symptomen van Fibromyalgie, Burnout en CVS komen in aanmerking.

Wanneer je draaglast groter is dan je draagkracht spreken we van een energieverlies, wat vermoeidheid met zich meebrengt.
Draagkracht is een subjectief gegeven. De ene persoon kan meer aan dan de andere.

Draaglast is vaak een combinatie van fysische en psychische factoren.

Fysiek: Je lichaam geen rust (kunnen) gunnen door bijvoorbeeld een onregelmatige levensstijl of ongunstig werkritme te hebben.

Psychisch: Allerlei problemen die zich steeds groter lijken te worden. Problemen op het werk, in de relatie of algemene maatschappelijke druk zijn enkele voorbeelden. Onverwerkte rouw door overlijden of door eenzaamheid zijn ook een last voor de persoon die het moet dragen.

Wie daarenboven perfectionistisch is, geen nee kan/wil zeggen en steeds over zijn eigen grenzen gaat, heeft grote kans om op termijn echt moe te worden.

Je concentratie is verstoord, je gedraagt je al enige tijd anders dan vroeger, psychosomatiek steekt de kop op. Je bent eventueel angstig en je hebt slaapstoornissen en vooral: Je bent MOE, moe, moe. 

Wie zich in al in één van deze symptomen herkent is hier nu eindelijk aan het juiste adres. Stel het niet meer uit en neem vandaag nog vrijblijvend contact op.
Na het contacteren is het groeiproces gestart. DOEN!

Bart biedt je de kans je eigen groeiproces in handen te nemen en te komen tot een richting die voor jou juist en echt aanvoelt. Dit kan je bereiken door de unieke combinatie van Gezinswetenschappelijke Psychotherapie en/of Relaxatiemassage.

 

Contactinfo Omnia Consult

Ketelbuiserstraat 160
8810 Lichtervelde

Tel: +32 476 46 14 53

Email: bart.gobert@omniaconsult.be

Pyramide3

Login op onze Site

Je kan hier als bestaande of toekomstige klant inloggen voor meer opties.