De therapeutische sessies van ‘Als je het moe zijn, moe bent’ worden gegeven door Bart Gobert.

 

Bart is erkend Psychotherapeut volgens het Integratief en humanistisch model (AIHP). Psycho-analyse, Psycho-dynamiek, Gedragstherapie, Narratief en Contextueel werken, Mind-Fulness… komen aan bod tijdens de sessies. Dit diploma is erkend door de mutualiteiten en daardoor geniet je, als jongere en volwassene, naargelang het ziekenfonds, een gedeeltelijke terugbetaling.

Bart Wie Site

Bart is Gezinswetenschapper (HUB), wat belangrijk is voor de Contextuele aanpak. Als Gezinswetenschapper wordt breed gekeken. We gaan samen kijken naar de invloed van het gezin en maatschappij op de vermoeidheidsklacht en omgekeerd. 


Katleen en Bart zijn gekwalificeerd in het geven van (duo)-massage. De massage laat toe te komen tot lichamelijke gewaarwording.

Bart&Katleen


Bart is gespecialiseerd in Fybromyssage. Dit is een manier om met Fibromyalgie om te gaan. Fibromyssage is een Chinese kijk op Fibromyalgie en werkt op diverse vlakken.


Bart is Ervaringsdeskundige Chronische Vermoeidheid. Hij begrijpt als geen ander welke rol de vermoeidheid in je leven speelt. Hij erkent de beperking, maar ziet het niet als een uitzichtloze situatie. Er is steeds hoop!


 Bart is erkend supervisor voor professionele hulpverleners.


 

De piramide van Omnia consult staat ervoor dat -met de wil van de klant en met de 4 competenties van Bart samen- de kans op groei, op slagen van de (her)opbouw stukken groter wordt!

Pyramide2

Bart gidst je doorheen het dal, bergopwaarts, tot het voor jou meest haalbare punt is bereikt.
Bart helpt je bij je lichamelijke gewaarwordingen.
Bart steunt je in je geloof jezelf te overtreffen, in je doorzetting, in je onvermijdelijke mislukkingen, maar ook in je vreugde van je bereikte resultaat.
Bart steunt je in je ongetwijfeld boeiend groeiproces!

Verder kiest Bart voor een multidisciplinaire samenwerking met artsen en andere hulpverleners om je de beste behandeling te bieden.

Contacteer Bart

Contactinfo Omnia Consult

Ketelbuiserstraat 160
8810 Lichtervelde

Tel: +32 476 46 14 53

Email: bart.gobert@omniaconsult.be

Pyramide3

Login op onze Site

Je kan hier als bestaande of toekomstige klant inloggen voor meer opties.